Office Line Korrektor Fluid 20Ml. HY-602

Office Line Korrektor Fluid 20Ml. HY-602

Modeli: HY-602
Permbajtje: 20ml
Paketimi: 12 cope
Brendi: Office Line

0.50

SKU: 010345 Categories: ,
Support
  • Description

Description

• Lëngu korrektues me shumë qëllime: fotokopje, shtypje kompjuteri, dokumente të shtypura dhe origjinalet e shkruara me dorë.
• Lëngu i bardhë mbulon gabimet dhe thahet shpejt.

Translate »
×