Olympia Dual Paper Cutter VARIO4000 A4

Olympia Dual Paper Cutter VARIO4000 A4

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : VARIO 4000 A4

Dimensionet :  (W x H x D): 398 x 50 x 198 mm.

Pesha : 1.14kg

40.00

SKU: 06122 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Ana e parë:
Prerësi levë -Sipërfaqja mbajtëse: 300 x 170 mm
Ndërfaqe për 5 faqe në të njëjtën kohë
– Shirit printimi me mbrojtje të gishtit
– Mbërthim i zgjatur me mbrojtje
-Fytyra mbajtëse shtypet me shenja hapësinore dhe formate në cm dhe inç si dhe kënde

Ana e dytë: prestar
rrotullues – Sipërfaqja mbajtëse: 300 x 170 mm
– Fytyra mbajtëse është e shtypur me shënjime hapësinore dhe formate në cm dhe inç si dhe kënde
Prestar rrotullues me tre prestar, ndërprerës selektues me mbrojtje nga zhvendosja
– Blades mbrohen në strehimi
– 1. Prerës i linjave të drejta për max. 3 fletë
– 2. Shpuarje për 3 fletë
– 3. Prerje vale për 3 fletë

Translate »