Olympia Laminator 4in1 A3 A 330

Olympia Laminator 4in1 A3 A 330

SPECIFIKAT

Marka : Olympia

Modeli : A3 A 330

Koha e ngrohjes: 2 – 3 min.

Shpejtësia e petëzimit: 400 mm / min

Trashësia e arkave: 75 -125m

Konsumi i energjisë: 220-240V, 50Hz, 1,76A, 405W

Gjatësia e prerjes: 300 mm

49.00

SKU: 025308 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

 • Petëzimi i nxehtë dhe i ftohtë
 • Kohë e shkurtër e ngrohjes
 • Max. format deri në A3 të mundshëm
 • Dizajn kompakt dhe modern
 • Butonin e lëshimit të bllokimit
 • Sistemi i ngrohjes me cilësi të lartë shmang gunga
 • Fikje automatike në rast të mbinxehjes
 • Koha e ngrohjes: 2 – 3 min.
 • Rrumbullakim i qoshes
 • Rrumbullakim i njëtrajtshëm i skajeve të dokumenteve, fotove, fotove etj.
Translate »