Olympia Shredder 19L CC 310.4

Olympia Shredder 19L CC 310.4

SPECIFIKAT

Marka : Olympia

Modeli : 19L CC 310.4

Furnizimi me energji elektrike : 230 V, 50 Hz, 1,3 A, 280 W

Shpejtësia : 1,8 m / min

Vëllimi i kapakut : 19 litër

Zhurma: 72 dB

192.00

SKU: 022836 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Shredder profesional: kursim i energjisë dhe i qëndrueshëm
  • Madhësia e prerjes së letrës: 4 x 38 mm
  • Niveli i sigurisë: P4
  • Kapaciteti i letrës: 10 fletë (pesha e letrës: 80g / m²)
  • Gjerësia e punës: 220 mm (madhësia A4)
  • Vëllimi i kapakut: 19 litër
  • Shpejtësia: 1,8 m / min
  • Funksioni i fillimit automatik
Translate »