Olympia Shreder PS36 6Flet 7L

Olympia Shreder PS36 6Flet 7L

SPECIFIKAT

Marka : Olympia

Modeli : PS36

Kapaciteti : 6 fletë (A4, 80 g / m²)

Kapaciteti i koshit : 7 litra

Furnizimi me energji elektrike : 220 – 240 V, 50 Hz, 0,9 A, 210 W

 

34.00

SKU: 025296 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Shredder letre
  • Shredder i prerë në shirit, gjerësia e shiritave: 6,0 mm
  • Blades të prerjes me cilësi të lartë të bëra prej çeliku – garantojnë një jetë të gjatë
  • Motor me mbrojtje mbi ngrohje
  • Ndërprerës mekanik ON / AUTO / OFF / REVERSE
  • Funksioni automatik i fillimit dhe ndalimit nga sensori mekanik
  • Koha e vazhdueshme e punës: 2 min
  • Madhësia kompakte, konsumi i ulët i energjisë.
Translate »