Olympia Shreder PS53 CC 4X40MM 6Flet 13

Olympia Shreder PS53 CC 4X40MM 6Flet 13

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : PS53

Furnizimi me energji elektrike: 230V, 50Hz, 1,3 A, 300 W

Kapaciteti i koshave të mbeturinave : 13 L

Shpejtësia e prerjes : 2 m / min.

Zhurma: 73 – 75 dB

 

 

58.00

SKU: 025297 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Kapaciteti për prerje: deri në 6 fletë letre 80g / m² ose një kartë krediti
  • Madhësitë e prerjes: për letër dhe kartë krediti: grimca 4 x 40 mm
  • Niveli i sigurisë P4 (DIN 66399)
  • Funksioni automatik i fillimit / ndalimit me sensorin
  • Funksioni i kundërt manual
  • Gjerësia e punës për letër: 220 mm, mbyllje e parakohshme
  • Njësi cilësore e prerjes së çelikut
Translate »