Olympia TB 1280 Thermobinder and Laminator

Olympia TB 1280 Thermobinder and Laminator

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : TB1280

Furnizimi me energji elektrike : 220 – 240 V, 50 Hz

Kërkesa për energji elektrike: 1.0 A

Dimensionet : 419 (W) x 104 (D) x 164 (H) mm

Pesha : 840 g

Gjerësia e furnizimit maksimal: 305 mm

51.00

SKU: 016023 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Operacion i lehtë me një dorë.
  • Raft i integruar për tu qetësuar.
  • Element ngrohës i mbrojtur nga pluhuri. Kur rafti dëshiron të jetë i hapur, kështu që mbrojtja e pluhurit do të hapet për të futur hartat.
  • Tingulli i sinjalit dhe shfaqja LED kur mbaron cikli i lidhjes.
  • Pas 90 minutash të mos përdorjes së makinës fiket automatikisht.
  • Shufra mbajtëse e integruar për detyrim perfekt.
Translate »