Olympia Telefon 4205

Olympia Telefon 4205

SPECIFIKAT 

Marka : Olympia

Modeli : 4205

Dimensionet : 165 x 82 x 198 mm cm

Pesha : 500g

23.00

SKU: 014410 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Shtrirja e furnizimit: telefon, kabllo
  • 2 kabllo bazë me bluzë në prizën TAE
  • Mundëson funksionimin paralel të telefonit dhe p.sh. një FAX ose modem në një kuti TAE
  • Për pajisjet me detyrë ndërkombëtare PIN p.sh. (modemi, faksi ose makina përgjegjëse)
Translate »