OLYMPIA Vario Duplex 5000 3038

OLYMPIA Vario Duplex 5000 3038

SPECIFIKAT

Marka : Olympia

Modeli : Vario Duplex 5000

Madhësia : 515 x 284 x 69 mm

Pesha : 2,4 kg

75.00

SKU: 08804 Categories: ,
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

 • Ana e parë: Guillotinë
 • Zona e punës: 334 x 253 mm (A4)
 • Kapaciteti: 10 fletë (80g / m²m)
 • Mbrojtja e gishtit
 • Baza e letrës me distanca dhe peshore
 • Dorezë tërheqëse me sipërfaqe gome
 • Ana e dytë: Prerësi rrotullues
 • Zona e punës: 334 x 240 mm (A4)
 • Koka e prerjes miqësore me 3 blades për prerje të drejtpërdrejtë, perforim dhe prerje të valës.
 • Blades mbrohen në një banesë
 • Baza e letrës me distanca dhe peshore
 • 1. Prerje e drejtë për 3 fletë
 • 2. Shpuarje për 3 fletë
 • 3. Prerje vale për 3 fletë
 • 4. Mbledhës i qoshes për 1 fletë
Translate »