Orë druri për tavolinë 1295

Orë druri për tavolinë 1295

SPECIFIKAT 

Dimensionet : 150 * 70 * 45 mm

• Lëvizja: Digital.
• Materiali: Dru imitim (plastike).
• Ngjyrat: Të ndryshme

7.50

SKU: 023886 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Ora origjinale 1295 duket si një copë druri i thjeshtë. Por nëse thjesht e ndizni , ajo menjëherë kthehet  në jetë , në një orë multifunksionale LED. Këto ora përshtaten me sukses në pothuajse çdo hapsirë të  mbrendshme, në harmoni të përsosur me mobiljet prej druri.  Tregojnë kohën, datën dhe temperaturën.

Paketa përmban :
1 x Orë
Kabllo 1 x
1 x kuti

Translate »