Orë Druri për Tavolinë 1301

Orë Druri për Tavolinë 1301

SPECIFIKAT 

 • Materiali:Bambu dhe druri
 • Stili : Modern
 • Lloji i ekranit : Digital
 • Pesha : 260g
 • Forma : Trekëndëshi
 • Gjerësia : 70 mm
 • Diametri : 120 mm
 • Gjatësia  : 150 mm

7.70

SKU: 024591 Category:
Support
 • Description

Description

PËRSHKRIMI  I PRODUKTIT 

 • Kursimi i energjisë (“-: sd” -near, “on: sd” -open)
 • Koha e shfaqjes: 12H / 24H
 • 3 grupe Alarme
 • Dy mënyra ekrani (PD: Koha + Temperatura / Dita + Viti, DP-2: Koha + Temperatura)
 • Afishimi i termometrit ° C / ° F
 • Shkëlqimi: L1, L2, L3 janë të rregullueshëm
 • Wenkend Alarm: “-: E” – alarm i hapur, “në: E” -armak i mbyllur
Translate »