Orë druri për tavolinë 1313

Orë druri për tavolinë 1313

SPECIFIKAT 

Versioni bluetooth : 2.1

Fuqia e prodhimit : RMS 3W + 3W

Altoparlant : 4Ω 3W 1.5in

Përgjigja e frekuencës : 60Hz-20KHz

Kabllo : kabëll audio 3,5 mm

Pesha neto e produktit : 0.81kg

Dimensioni i produktit :  8,75 x 5,50 x 2,68

28.70

SKU: 023924 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

E krijuar me dru, kjo orë me zile me radio ka një dizajn të veçantë, të matur dhe elegant. Ndërfaqja e kontrollit është e lehtë për tu kuptuar dhe ka çelësat thelbësorë të kontrollit të , pauzës, luajtjes dhe përgjigjes / përfundimit të një telefonate. Sapo ndizet, favorizon një atmosferë , me një ndriçim të këndshëm që përdoruesi mund të modifikojë gjatë kohës së lirë.

Translate »