Postit Double A Neon

Postit Double A Neon

Modeli: RN17210
Brendi: Double A
Lloji i produktit: Shënim ngjitës
Dimensioni: 76 x 51 mm
Produkti: 1/100

0.40

SKU: 01319 Categories: ,
Support
  • Description

Description

  • Nëse keni disa gjëra në mendjen tuaj dhe harroni është një mundësi për ju!
  • Përdorni këtë shënim ngjitës nga Double A. Eshtë një mënyrë argëtuese dhe e besueshme për të kujtuar të gjitha detyrat tuaja.

– Ngjitet në shumicën e sipërfaqeve,
– Ngjitet fort edhe pasi të ngjitet përsëri.

Translate »