REMAX Çante për Bel YD-03 -BLACK-X 146

REMAX Çante për Bel YD-03 -BLACK-X 146

  • Marka: REMAX
  • Emri: YD-03 Çantë e belit, sportive
  • Modeli: YD-03
  • Materialet: Najloni + poliester
  • Kufiri i belit: 40-95cm
  • Ngjyra: E zezë

9.90

SKU: 04866 Category:
Support
  • Description

Description

Çantë e belit Remax , shumë praktike dhe efikase  e papërshkueshëme nga uji.   . Përdoret kudo , edhe gjatë ushtrimeve për të Mbajtur  afër vetës Telefonin , Kufjet dhe gjërat  tuaja personale .

Translate »