REMAX Kabull – RC-127m- E Zezë -T 9

REMAX Kabull – RC-127m- E Zezë -T 9

Marka :  Remax

Modeli : RC -127m

Ngjyra : E Zezë

4.30

SKU: 05316 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Shpejtësi e shpejtë e karikimit dhe shkallës së transferimit të të dhënave,
, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik, i padëmshëm.

Translate »