REMAX Maus me Wireless G50-BLACK 10

REMAX Maus me Wireless G50-BLACK 10

100% markë e re
– Cilësi e lartë
– Dizajn ergonomik – Ndjenjë e
qetë
– Materiali: ABC
– Transmetimi 1 Mbps
– Jetëgjatësia e baterisë super e gjatë
– Mbulesa dalluese e rrëshqitjes

Ngjyra e zezë

16.90

SKU: 04868 Category:
Support
  • Description
  • Additional information

Description

  • Operacion i thjeshtë me një dorë. Struktura e ndarjes.
  • Mjeshtëri e mirë dhe përzgjedhje e materialeve me cilësi të lartë.
  • Forca e lartë, rezistenca ndaj veshjeve, fleksibiliteti, mbrojtje e fortë e mjedisit dhe komoditeti.
  • Madhësi e vogël dhe e përshtatshme që mund të bartet, përdorni dhe udhëtoni me kudo ku shkoni.
  • E prodhuar nga materiale me cilësi të lartë, është shumë  i qëndrueshëm.

Additional information

Dimensions 9 × 6 × 2.6 cm
Translate »