REMAX Maus me Wireless G50-WHITE 10

REMAX Maus me Wireless G50-WHITE 10

100% markë e re
– Cilësi e lartë
– Dizajn ergonomik – Ndjenjë e
qetë
– Materiali: ABC
– Transmetimi 1 Mbps
– Jetëgjatësia e baterisë super e gjatë
– Mbulesa dalluese e rrëshqitjes

Ngjyra e bardhë

16.90

SKU: 04869 Category:
Support
  • Description

Description

Operacion i thjeshtë me një dorë. Mjeshtëri e mirë dhe përzgjedhje e materialeve me cilësi të lartë.Forca e lartë, rezistenca ndaj veshjeve, fleksibiliteti, mbrojtje e fortë e mjedisit dhe komoditet.Madhësi e vogël dhe e përshtatshme që mund të bartet, përdorni dhe udhëtoni  kudo..E prodhuar nga materiale me cilësi të lartë, është shumë  i qëndrueshëm

Translate »