Remax Usb Kabell Fast Safe RC-129i

Remax Usb Kabell Fast Safe RC-129i

Marka : Ramex

Output: 2.4A

Gjatësia: 1m

Shpejtësia: 480MB / S

Materiali kryesor: bakri i konservuar

 

1.65

SKU: 031254 Category:
Support
  • Description

Description

Kablli i fortë dhe fleksibël i rimodelimit origjinal ju lejon të shpejt ta ngarkoni pajisjen tuaj. Ajo ka një formë ergonomike dhe një bërthamë bakri të galvanizuar, e cila siguron një transferim të shpejtë dhe të qëndrueshëm të të dhënave.

Translate »