Remax Usb Kabell me Spirale RC-117m e Zezë

Remax Usb Kabell me Spirale RC-117m e Zezë

Marka : Remax

Model : RC-117m

Kategoria :Pjesë dhe mjete rezervë të lëvizshme

Pesha : 100 gram

Category:
  • Description

Description

Kabëll fleksibile , e lehtë për tu përdorur.

Translate »