Remax Usb Kabell RC-029i e zezë

Remax Usb Kabell RC-029i e zezë

Marka: REMAX
Modeli:Kabllo Rc029i : 2. 1A Akordimi i
shpejtë i sinkronizimit dhe sinkronizimi i të dhënave
Llamba e karikimit të udhëhequr me
kabllo 100cm gjatësi kablloje
Ngjyra: E zezë

3.70

SKU: 031275 Category:
Support
  • Description

Description

Kablli i fortë dhe fleksibël i rimodelimit origjinal ju lejon të shpejt ta ngarkoni pajisjen tuaj. Ajo ka një formë ergonomike dhe një bërthamë bakri të galvanizuar, e cila siguron një transferim të shpejtë dhe të qëndrueshëm të të dhënave.

Translate »