Remax Usb Kabell RC-029m Micro E zezë

Remax Usb Kabell RC-029m Micro E zezë

Marka:  Remax

Lloji: Kabëllimi dhe kabllo të dhënash mikro kabllo

3.30

SKU: 031272 Category:
Support
  • Description

Description

Material me aliazh zinku me cilësi të lartë (USB), Procesi i plating, antioksidant i fortë, i qëndrueshëm, me cilësi të lartë, sigurim i cilësisë.
Lidhës i ndërprerë me nikel / anti-oksidim: lidhës i kromuar nga nikeli, pamja e një cilësie metalike të plotë, të qëndrueshme,  vendosni dhe nxirreni pa problem.

Translate »