REMAX Usb Kabllo Karikimi RC-127a- E Zezë 9

REMAX Usb Kabllo Karikimi RC-127a- E Zezë 9

Specifikat :

Marka : Remax

Ngjyra :E Zezë

Kabllo për karikim të tipit C.

Kabllo e trashë e rrumbullakët, e lehtë për tu ruajtur.

Telat e brendshëm të bakrit janë më të mëdha dhe më të trasha se kabllot normale. Për të ndihmuar të shpejtoni karikimin dhe transferimin e të dhënave Mbështet ndërrimin e fuqisë 2.4 A (max) Gjatësia e kabllove 100 cm.

4.80

SKU: 05336 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Kabllo për karikim me cilësi të lartë , efikase edhe  për  tarifimin e të dhënave që mbështesin operacionet për Android-in e ri.

Translate »