REMAX Usb Kabull RC-098a Për Tip -c -Ngjyrë Metalike/E Zezë

REMAX Usb Kabull RC-098a Për Tip -c -Ngjyrë Metalike/E Zezë

Marka: Remax
Kablloja: tip-C
Ka paketën me pakicë
Lloji : Mikro USB
Marka e përputhshme : Samsung
Marka e pajtueshme : Toshiba, Motorola, Htc
 Parasonic , Nokia , LG , Sony , Blackberry , dhe Palma.
Ngjyra : E Zezë / Metalike

6.30

SKU: 4938 Category:
Support
  • Description

Description

Kabllo e të dhënave për Karikim të Shpejtë për Bateri dhe Mbushës Kabllo USB C 2.0

  • Materiali TPE, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik, i padëmshëm
  • Bërthamë e bakrit e konservuar, jetë më e qëndrueshme, më e gjatë e shërbimit.
Translate »
×