REMAX Usb Cable RC-098i i-Phone – Gold X -84

REMAX Usb Cable RC-098i i-Phone – Gold X -84

Specifikat

Modeli Remax : RC-098m
Bërthama: bakri i konservuar
Materiali: TPE
Rryma: 2.1A max
Shkalla e transferimit: 480Mb / s
Gjatësia e kabllove: 1m
Ngjyrë : Argjendi

6.30

SKU: 4973 Category:
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Mbështetja e karikimit dhe transferimit të të dhënave 2 në 1
2.1A aktuale, shpejtësi e shpejtë e karikimit dhe shkallës së transferimit të të dhënave,
Materiali TPE, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik, i padëmshëm.

Translate »
×