REMAX Usb Kabull RC-098m Mikro – E Zezë/Metalike

REMAX Usb Kabull RC-098m Mikro – E Zezë/Metalike

Marka: Remax
Kablloja: tip-C
Gjatësia :100 cm
Rryma e daljes kabllovike: 2.1 Amper
Ngjyra : E Zezë / Metalike

5.80

SKU: 04935 Category:
Support
  • Description

Description

 

  • 2.1A shpejtësia e ngarkimit të shpejtë dhe shpejtësia e transferimit të të dhënave
  • Materiali TPE, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik, i padëmshëm
  • Bërthamë e bakrit e konservuar, jetë më e qëndrueshme, më e gjatë e shërbimit.
Translate »