REMAX Usb Kabull RC-134i-E Bardhë 105

REMAX Usb Kabull RC-134i-E Bardhë 105

Specifikat:

Marka : Remax

Modeli : RC-134i

Ngjyra : E Bardhë

 

 

 

 

1.20

SKU: 04976 Category:
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Shpejtësi e shpejtë e karikimit dhe shkallës së transferimit të të dhënave,
, miqësor ndaj mjedisit, jo toksik, i padëmshëm.

Translate »