Set për Meshkuj Gemei GM-518

Set për Meshkuj Gemei GM-518

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM-518′

Tensioni : 220V

Pesha : 1kg

 

2.50

SKU: 031613 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Set për meshkuj me madhësi të vogël , por mjaftueshëm i aftë për qimet e vrazhda dhe mjaftueshëm i butë për lëkurë të ndishme.

Translate »