Solar Maulwurf Mole-ex MV250

Solar Maulwurf Mole-ex MV250

SPECIFIKAT 

Modeli : MV250

Frekuenca 400–1000 Hz

Sinjalistika: përafërsisht çdo 30 sekonda për maksimum 3 sekonda

Zona e shtrirjes : afërsisht 350 m2

Lartësia :  13,19 inç (33,5 cm)

15.00

SKU: 02838 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Solar Mole Ex 250 MV transmeton tingull me përafërsisht 400–1000 Hz në tokë, dhe kështu në mënyrë efektive pengon molet ,  minjët  që janë në dëmtim të pronës, kopshtit apo kampimit tuaj , kështu që kafshët nuk bëjnë pjesë në këtë kategori.
Pajisja është përafërsisht. çdo 30 sekonda një alarm të dridhjeve të vazhdueshme me Sinjalin akustik të njëkohshëm, në mënyrë që molet dhe brejtësit e tjerë, me anë të një shumë të ndjeshme të kenë një rreze deri në 350 m2 ergreifen e fluturimit. Ju lutemi vini re se pajisja është vetëm për përdorim  të jashtëm.

 

Translate »
×