Tharëse për Flokë Gemei GM-1701

Tharëse për Flokë Gemei GM-1701

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM-1701

Fuqia : 1100 W

Dimensionet e produktit : 12 x 10 x 15 cm; 449 g

 

9.35

SKU: 026149 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Tharëse flokësh Gemei GM-1701 është një pajisje elektromagnetike e krijuar për të hedhur ajër të freskët ose të nxehtë mbi flokë të lagur, në mënyrë që të përshpejtojë avullimin e grimcave të ujit dhe të thajë flokët. Tharësit e goditjeve lejojnë të kontrollojnë më mirë formën dhe stilin e flokëve, duke përshpejtuar dhe kontrolluar formimin e lidhjeve të përkohshme të hidrogjenit brenda secilës fije floku.

Translate »