Tharëse për Flokë Gemei GM-1711 AC220-240V 50/60HZ

Tharëse për Flokë Gemei GM-1711 AC220-240V 50/60HZ

Specifikat :

Marka : Gemei

Modeli : GM 1711

  • Tharëse flokësh me shumë qëllime
  • Paraqet çelës me intensitet të ulët dhe të lartë
  • Mundësuar nga lidhësi standard i prizës së murit
  • Pajisur me grykë të dizajnuar special
  • Peshë e lehtë
  • Kompakt dhe i lëvizshëm

5.50

SKU: 024719 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Përshkrimi i produktit :

Tharëse flokësh Gemei GM 1711 është një produkt i krijuar për të avulluar lagështinë nga flokët.  Kjo tharëse flokësh funksionon duke fryrë  nxehtë në flokët tuaj. Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për tu bërë gati atëherë kjo tharëse  është ideale  t’ju ndihmojë të përgatiteni  në kohë.

 

Translate »