TP-Link Gigabit Router AC1200

TP-Link Gigabit Router AC1200

SPECIFIKAT

Marka : Tp-link

Modeli : AC1200

Butonat  : Butoni i rivendosjes, Butoni i energjisë / Off, WPS / Wi-Fi Butoni On / Off

Portet : Porta LAN 4 * 10/100 / 1000Mbps, Porti WAN 1 * 10/100 / 1000Mbps

Furnizimi me energji : 12 V / 1A

Dimensionet : 9.1 × 5.7 × 1.4 në (230 × 144 × 35 mm)

Antenat : 4 Antena të jashtme të fiksuara dhe 1 antenë e brendshme

Frekuenca : 2.4GHz dhe 5GHz

55.90

SKU: 01558 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Mbështet standardin 802.11ac
  • Lidhje të njëkohshme 2.4GHz 300 Mbps dhe 5GHz 867 Mbps për 1200 Mbps të gjerësisë së përgjithshme të bandës *
  • 4 antena të jashtme dhe një antenë e brendshme sigurojnë lidhje wireless të qëndrueshme dhe mbulim optimal *
  • Menaxhim i lehtë i rrjetit në majë të gishtave me aplikacionin TP-Link Tether
  • MU-MIMO arrin efikasitetin 2X duke komunikuar me deri në 2 pajisje njëherësh **
  • Teknologjia e rreptimit përqendron sinjalin në pajisjet tuaja
  • Mbështet modalitetin e Access Point për të krijuar një pikë të re të hyrjes WiFi
Translate »