TV Box 4K Ultra Hd 60FPS Android MXQ4K

TV Box 4K Ultra Hd 60FPS Android MXQ4K

SPECIFIKAT 

Furnizimi me rrymë : DC 5V / 2A

Gjuhët Angleze / Frengjisht / Gjermanisht / Spanjisht / Italisht / etj gjuhë shumëpalëshe

– Sistemi Android

– 1 GB DDR3 SDRAM

24.70

SKU: 025249 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

Smart TV Box me një procesor të lartë  , ideal për të luajtur përmbajtje multimediale dhe sistem në internet, siç është Netflix midis mijëra mundësive që vetëm platforma Android mund të sjellë.

Produkt ideal për ta kthyer TV tuaj të rregullt në Smart për të hyrë në internet dhe për të shijuar të gjitha mundësitë që ofron një kompjuter, smartphone ose tablet. Shikoni Netflix, youtube, instaloni aplikacione, lojëra , rrjete sociale dhe më shumë, gjithçka që lejon Android.

Translate »