Tv BOX IPTV Mag 250

Tv BOX IPTV Mag 250

SPECIFIKAT 

RAM : 256 Mb

Procesori : STI7105

Ngjyra : E Zezë

Madhësia e paketimit : 10.0 * 10.0 * 10.0 (cm)

56.90

SKU: 026193 Category:
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT 

MAG250 ka gjithçka që ju nevojitet për pritjen e rehatshme, me cilësi të lartë të kanalit IPTV, si dhe çdo riprodhim të përmbajtjes së mediave në Internet, shërbimeve OTT dhe ruajtjes USB.
· Stabiliteti, konfirmuar nga ofruesit e IPTV në 50 vende
· Rishikim i kanalit dixhital me format FullHD
· Video në mbështetje të transmetimit të kërkesës (VoD)
Mbështet të gjitha formatet e njohura audio dhe video
· Videoja dhe cilësia e optimizuar e zërit (përmes daljes audio S / PDIF dhe HDMI)
· Dy porte USB për modul Wi-Fi dhe disqe USB
Translate »