Usb Flash Adata 64Gb AUV220-64G-RBKBL

Usb Flash Adata 64Gb AUV220-64G-RBKBL

SPECIFIKAT

Marka : Adata

Modeli : UV220

Kapaciteti : 64 GB

USB : Klasik

Ngjyra : E zezë

Dimensionet : 55 x 19.5 x 10.2mm

9.00

SKU: 025569 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Adata Usb UV220  është e  fshehur në një kuti kompakte, është plotësisht e mbrojtur në mënyrë që disku të mos ketë nevojë për kapak. Me një rrëshqitje të thjeshtë të gishtit, lidhësi hapet dhe është i gatshëm për t’u përdorur, ndërsa kur  e fsheh atë mbrapa e ruan nga çdo dëmtim i mundshëm.

Translate »