Usb Flash Adata 8Gb AC008-8G-RKD

Usb Flash Adata 8Gb AC008-8G-RKD

SPECIFIKAT

Marka : Adata

Modeli : C008

Kapaciteti : 8GB

Usb : Klasik

Ngjyra : E Zezë

Dimensionet : 60 x 20 x 9mm

4.50

SKU: 024870 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Adata Usb C008  është e  fshehur në një kuti kompakte, është plotësisht e mbrojtur në mënyrë që disku të mos ketë nevojë për kapak. Me një rrëshqitje të thjeshtë të gishtit, lidhësi hapet dhe është i gatshëm për t’u përdorur, ndërsa kur  e fsheh atë mbrapa e ruan nga çdo dëmtim i mundshëm.

Translate »