Varëse per Çelësa Pvc B1005-1/131005-1 1/50

Varëse per Çelësa Pvc B1005-1/131005-1 1/50

Pershkrimi: Varese per çelesa

Modeli: B1005-1/131005-1
Permbajtja: PVC
Paketimi: 50 cope
Brendi: Office Line

3.00

SKU: 026169 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Një mënyrë ideale për të etiketuar dhe identifikuar çelësat, me futje të personalizueshme dhe mbajtës me ngjyra të ndezura.

Translate »
×