Varse për Çelësa Pvc B1015-1A 1/50

Varse për Çelësa Pvc B1015-1A 1/50

Pershkrimi: Varese per çelesa

Modeli: B1015-1A
Permbajtja: PVC
Paketimi: 50 cope
Brendi: Office Line

2.70

SKU: 06561 Categories: ,
Support
  • Description

Description

Një mënyrë ideale për të etiketuar dhe identifikuar çelësat, me futje të personalizueshme dhe mbajtës me ngjyra të ndezura.

Translate »