Zgjërues i Intervalit wi-fi TP-Link

-8%

Zgjërues i Intervalit wi-fi TP-Link

SPECIFIKAT

Marka : TP-Link

Modeli : TL-WA85ORE

Dimensionet : 4.3 x 2.6 x 3.0 in. (110.0 x 65.8 x 75.2 mm)

Frekuenca : 2.4 ~ 2.4835GHz

Temperatura e funksionimit : 0 ° C ~ 40 ° C (32 ° F ~ 104 ° F)

22.10 20.40

SKU: 09533 Categories: ,
Support
  • Description

Description

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  • Modaliteti Range Extender rrit sinjalin pa tel në zonat e  paarritshme ose  pa tela
  • Madhësia miniaturë dhe dizajni i montuar në mur e lehtësojnë vendosjen dhe lëvizjen me fleksibilitet
  • Zgjeroni lehtësisht mbulimin pa tel me një buton të Range Extender
  • Porta Ethernet lejon Extender të funksionojë si një adaptor pa tel për të lidhur pajisjet me tela
  • Tether App lejon qasje të lehtë dhe menaxhim duke përdorur çdo pajisje celulare
  • Funksioni i Kontrollit LED përfshin një Mode të Natës për gjumë paqësor
Translate »