HP

HP

HP, Inc. engages in the provision of personal computing and other access devices, imaging and printing products, and related technologies, solutions, and services.HP, Inc. engages in the provision of personal computing and other access devices, imaging and printing products, and related technologies, solutions, and services.

Transport falas
0.0
Në stok
45900
(Përfshirë TVSH)
+
Një printer lazer i kushtëzuar që përmban shumë tabaka me gjatësi të ndryshme faqesh. Ky printer thjeshton një rrjedhë pune dixhitale përveç zgjidhjeve të tij të përparuara HP Flow. Si një printer celular, ai përdor thjeshtësi dhe efikasitet kur printon faqet që ju nevojiten. Kapaciteti standard...
0.0
Në stok
1400
(Përfshirë TVSH)
+
Maus i rregullueshëm me 4 nivele 800-2400DPI Klikimi i heshtur, shmangni shqetësimin e të tjerëve ndërsa luani lojëra Dritë me 4 ngjyra për DPI me 4 nivele Dizajn Ergonomik Baza metalike e qëndrueshme
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
Maus optik për lojëra Sensori Pixart P3509 800-1200-2000 DPI e rregullueshme (e parazgjedhur 800DPI) deri në njëzet milionë herë jetë kyçe Logoja dhe rrota e lëvizjes vijnë me LED të ndezur blu
0.0
Në stok
750
(Përfshirë TVSH)
+
Kontrolloni lojën tuaj rregulloni cilësimin tuaj DPI (1000 dhe 1600 DPI) për shënjestrim më të saktë, manovrim më të madh ose shpejtësi maksimale. Motori optik i nivelit të lartë me performancë optimale shton shënjestrimin e saktë, saktësinë e saktë dhe përgjigjen e qëndrueshme në arsenalin...
0.0
Në stok
750
(Përfshirë TVSH)
+
Sensori optik i qëndrueshëm për gjurmim të saktë. Dizajn ergonomik për rehati të qëndrueshme. Ndriçim LED i integruar. Garancia standarde e kufizuar njëvjeçare e HP nga data e blerjes. Lloji i lidhjes: USB Wired DPI: 1000 DPI Numri i butonave: 3 Sistemet operative të mbështetura:...
ColorBlack
0.0
Në stok
1150
(Përfshirë TVSH)
+
Maus 1600 DPI Dizajn ergonomik Lidhje e qëndrueshme me bluetooth 2,4 Ghz Klikim i heshtur - Shmangni shqetësimin e të tjerëve Përputhshmëri e gjerë, Mbështetje Win 7/8/10/Android 3.0/MAC OS 10.X/Chrome Funksioni i zgjuar automatik i gjumit -- Jetë më e gjatë e baterisë
0.0
Në stok
1390
(Përfshirë TVSH)
+
 Projektuar duke pasur parasysh komoditetin tuaj. Harku i zgjatur dhe forma e konturuar ofrojnë kontroll të relaksuar për përdoruesit e djathtë ose të majt.
ColorBlack
0.0
Në stok
2700
(Përfshirë TVSH)
+
Mbulesa veshësh miqësore për lëkurën, të buta dhe të rehatshme, jo shtypëse, të veshura gjatë por jo të lodhura. Mikrofoni antistatik me zhurmë-në-zhurmë të lartë, e bën thirrjen më të qartë. Përshtatni njësinë e altoparlantëve 40 mm me besueshmëri të lartë, prodhimi është i qëndrueshëm...
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3300
(Përfshirë TVSH)
+
 7.1 Virtual Surround USB 2.0 LED
ColorBlack
Transport falas
0.0
Në stok
3500
(Përfshirë TVSH)
+
Temperatura e funksionimit: 0oC deri 40oC Lagështia maksimale: 90>#/li### Dizajni strukturor: Dimensionet: 184.95*210.75*114mm Diametri i jashtëm i bririt: 40 mm. Distanca e rrëshqitjes: N/A forca rrëshqitëse: N/A Forca shtrënguese e kufjeve: <=500gf +/- 10% në 138mm Pesha e...
ColorBlack
0.0
Në stok
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Gama e frekuencës: 20 Hz - 20 kHz Spirale lëvizëse/Diametri: ø50mm Kabllo: 2.2 mm Ndjeshmëria e vlerësuar: 103dB ± 3dB Impedenca: 32Ω ±15>#/li### Ndërfaqja: fole 3.5 mm + USB Diametri i altoparlantit: 50 mm Rezistenca e ngarkesës: 2,2 kΩ Fuqia maksimale: 30 mW Rryma: ≤100m...
Color
Price

 – 

  • 7
  • 459