Skaner - Lexues barkodi

Price
0.0
Në stok
6000
(Përfshirë TVSH)
+
1D-ECA36 është një skanues barkodi dore me kabllo USB me raport të lartë kosto-performancë. Produkti ka performancë të shkëlqyer të skanimit të barkodit të letrës dhe ekranit. Ka aftësi të leximit me shpejtësi të lartë dhe mund të lexojë shpejt barkodin e paqartë,me ngjyra, jo të plotë 1D ose...
0.0
Në stok
6400
(Përfshirë TVSH)
+
2D-ECA36D është një skanues barkodi dore me kabllo USB me raport të lartë kosto-performancë. Produkti ka performancë të shkëlqyer të skanimit të barkodit të letrës dhe ekranit. Ka aftësi të leximit me shpejtësi të lartë dhe mund të lexojë shpejt barkodin e paqartë,me ngjyra, jo të plotë 1D ose...
0.0
Në stok
3000
(Përfshirë TVSH)
+
Performancë e qëndrueshme, duke u kujdesur mirë për detyrën tuaj të punës Furnizimi me energji elektrike i integruar, duke kursyer hapësirë dhe ngarkesë Përmasa të vogla me funksione të fuqishme Ekonomik dhe i qëndrueshëm
0.0
Në stok
3700
(Përfshirë TVSH)
+
2D-ECA3D është një skanues barkodi dore me kabllo USB me raport të lartë kosto-performancë. Produkti ka performancë të shkëlqyer të skanimit të barkodit të letrës dhe ekranit. Ka aftësinë e leximit me shpejtësi të lartë dhe mund të lexojë shpejt barkodin e paqartë, me ngjyra, jo të plotë, përveç...
0.0
Në stok
12500
(Përfshirë TVSH)
+
Platforma e skanimit 2D-7301HD mbështet skanimin me sensor automatik me rreze infra të kuqe: këmbëza induksioni e pajisur posaçërisht, ky skaner i barkodit desktop mbështet skanimin me sensor automatik, njohjen e barkodit më inteligjent. Edhe kur skanuesi i barkodit pa duar është në...
0.0
Në stok
10000
(Përfshirë TVSH)
+
Mundëson lëvizjen e lehtë të platformës për skanimin e barkodit të lehtë me 20 rreshta është një lëvizje me performancë të lartë, që zotëron aftësinë, saktësinë e lartë, shpejtësinë, përputhshmërinë dhe veçori të tjera. Përdoret gjerësisht në shitje me pakicë, supermarkete, duhan, logjistikë,...