Prezantues

Çmimi
0.0
900
(Përfshirë TVSH)
+
Ky klikues i prezantimit është i thjeshtë dhe praktik, kursim energjie, peshë e lehtë, e përshtatshme. E përshtatshme për prezantime biznesi, prezantime informuese, mësimdhënie në klasë dhe mbështetje për prezantime të ndryshme skedarësh, faqe interneti.
Filtrat e produktit
Çmimi

 – 

  • 9
  • 9