Binderclips

Price
0.0
Në stok
075
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia: 25mm Sasia: 12 copë për kuti Ideale për shkollë dhe zyrë Forca e fortë shtrënguese
0.0
Në stok
110
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia: 32mm Sasia: 12 copë për kuti Ideale për shkollë dhe zyrë Forca e fortë shtrënguese
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia: 51mm Sasia: 12 copë për kuti Ideale për shkollë dhe zyrë Forca e fortë shtrënguese
0.0
Në stok
175
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia: 15mm Sasia: 12 copë për kuti Ideale për shkollë dhe zyrë Forca e fortë shtrënguese
0.0
Në stok
040
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia: 15mm Sasia: 12 copë për kuti Ideale për shkollë dhe zyrë Forca e fortë shtrënguese