Karta rrjeti

Price
0.0
Në stok
2900
(Përfshirë TVSH)
+
Përputhshmëri e lartë me shumicën e printerëve në treg Ndani printimin me valë, shpejtësia deri në 150 Mbps Lidhja e printerit me shpejtësi të lartë USB 2.0 Mbështet enkriptimin WEP 64/128 bit dhe sigurinë WPA/WPA2-PSK
0.0
Në stok
960
(Përfshirë TVSH)
+
Konektori PCI 32-bit Shpejtësia me valë deri në 54 Mbps, ideale për shfletimin bazë në internet Lidhu me lehtësi në rrjet, për të shfletuar internetin 64/128/152-bit WEP, enkriptim WPA/WPA2, vërtetim IEEE 802.1x
0.0
Në stok
2175
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia e shpejtë rrufe: Përmirësoni kartën tuaj WiFi në 900 Mbps shpejtësi Wi-Fi me bandë të dyfishtë Gama e fundit: tre antena për rritjen e performancës dhe stabilitetit me valë dhe frekuencën - 2,4-2,4835 GHz, 5,180-5,240 GHZ, 5,745-5,825 GHz Performancë e lartë: Mbështet...
0.0
Në stok
720
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia e shkëlqyer N deri në 150 Mbps ofron përvojë të shkëlqyer transmetimi video në internet dhe telefonata Ofron ndërfaqe PCI Express Lidhje e avancuar e sigurt me kriptim WPA/WPA2 Shërbimi që vjen me produktin lejon instalim të shpejtë dhe pa probleme
0.0
Në stok
1450
(Përfshirë TVSH)
+
Përshtatës PCI LB-LINK BL-LW04-A2 300 Mbps Wireless-N për desktop
Сategories
Filtrat e produktit
Price

 – 

  • 7
  • 29