Price
0.0
Në stok
1500
(Përfshirë TVSH)
+
Arka për Monedha metalike është prej konstruksioni të fortë çeliku Vjen me një dorezë transporti prej çeliku inox Tabaka e brendshme për monedha dhe kartëmonedha me 5 ndarje Pllakë kapëse mbyllëse e përforcuar Dimensioni:200x160x90mm
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Arka për Monedha metalike është prej konstruksioni të fortë çeliku Vjen me një dorezë transporti prej çeliku inox Tabaka e brendshme për monedha dhe kartëmonedha me 5 ndarje Pllakë kapëse mbyllëse e përforcuar
0.0
Në stok
6500
(Përfshirë TVSH)
+
Lloji EC-410B  Dimensioni 410W*420L*100H(MM) Pesha 7.0 kg
0.0
Në stok
4900
(Përfshirë TVSH)
+
Lloji 4B4C Dimensioni 330W*360L*90H(mm) Pesha:4.0 kg