Tavolina e punës

Brandi
Color
Price
0.0
Në stok
030
(Përfshirë TVSH)
+
Maje e hollë për shkrim të qetë. E përshtatshme për të gjitha punet zyre dhe shkollë.
0.0
Në stok
030
(Përfshirë TVSH)
+
Maje e hollë për shkrim të qetë. E përshtatshme për të gjitha punet zyre dhe shkollë.
0.0
Në stok
140
(Përfshirë TVSH)
+
Stand për tavolinë, materiali plexiglass. Dimensionet 120 x 80 mm.
0.0
Në stok
120
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë për tavolinë, materiali plexiglass. Dimensionet 74x53mm.
0.0
Në stok
100
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 128 x 91mm.
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 74 x 105mm.
0.0
Në stok
190
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 150x100mm.
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 105 x 148mm.
0.0
Në stok
135
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 74x105mm.
0.0
Në stok
200
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 105 x 74mm.
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 55x90mm.
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 55 x 90mm.
0.0
Në stok
070
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 53 x 70mm.
0.0
Në stok
645
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensioni A4.
0.0
Në stok
045
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 90 x 60mm.
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 90 x 55mm.
0.0
Në stok
295
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 148 x 210mm.
0.0
Në stok
070
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 53 x 74mm.
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Stand në formë L, materiali plexiglass. Dimensionet 75 x 53mm.
0.0
Në stok
055
(Përfshirë TVSH)
+
Cilësi e lartë dhe e qëndrueshme shkrim i lëmuar në mënyrë perfekte,një zgjedhje e shkëlqyer shkrimi për zyrë ose shkollë.
Show another 20 products
Filtrat e produktit
Brandi
Color
Price

 – 

  • 0
  • 111