Brendi
Çmimi
0.0
3000
(Përfshirë TVSH)
+
16 porte 10/100 Mbps negociata automatike, RJ45, mbështetje automatike MDI/MDIX Përdorimi i teknologjisë Green Ethernet redukton konsumin e energjisë Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transmetim të besueshëm të të dhënave Strehimi plastik, për montim në tavolinë ose në mur...
0.0
4680
(Përfshirë TVSH)
+
24 porte RJ45 me negocim automatik 10/100 Mbps, Mbështet Auto MDI / MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen energjinë deri në 67>#/li### Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Kuti plastike, dizajn desktopi ose montimi në mur Fut dhe luaj, nuk...
0.0
2280
(Përfshirë TVSH)
+
8× 10/100/1000 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen konsumin e energjisë Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Strehimi prej çeliku, dizajn desktopi ose montimi në mur Mbështet...
0.0
1080
(Përfshirë TVSH)
+
5 porte RJ45 me negocim automatik 10/100 Mbps, Mbështet Auto MDI / MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen energjinë deri në 68>#/li### Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Kuti plastike, dizajn desktop Fut dhe luaj, nuk kërkohet konfigurim
0.0
780
(Përfshirë TVSH)
+
Tetë porte me negocim automatik 10/100 Mbps RJ45 me mbështetje automatike MDI / MDIX Zgjerim i lehtë i rrjetit me kabllo Dizajn kompakt për rregullim fleksibël Konfigurimi i lidhjes dhe luajtjes, nuk kërkohet konfigurim
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 7
  • 47