Brendi
Çmimi
0.0
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Wireless N shpejtësi deri në 300 Mbps aplikacione ideale për transmetim video, lojëra online VoIP, shfletim ueb dhe shumë detyra Dy antena 5dBi rrisin shumë qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë me valë. Easy Setup Assistant ofron instalim të shpejtë dhe pa probleme Kërkesat e...
0.0
1750
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia e transmetimit pa tel 300 Mbps, ideale si për detyrat e ndjeshme në gjerësinë e brezit, ashtu edhe për punët bazë  Mbështet modalitetin e pikës së hyrjes për të krijuar një pikë të re aksesi Wi-Fi Mbështet modalitetin Range Extender për të rritur mbulimin ekzistues me valë...
0.0
1450
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia Wi-Fi 300 Mbps është ideale për detyrat e përditshme, duke përfshirë shfletimin, dërgimin me email dhe transmetimin e videos IPTV mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV Rrjeti i vizitorëve siguron akses të veçantë për mysafirët...
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 14
  • 18