Çmimi
0.0
2190
(Përfshirë TVSH)
+
Hekuri me avull Tensioni: 220 V Materiali: ABS Fuqia e vlerësuar: 2200 W Ndryshimi i temperaturës: 3 marshe Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 350 ml Avulli shpërthyes: 35 G/MIN
0.0
1400
(Përfshirë TVSH)
+
1250W Materiali: plastikë Pesha: 5000 gram Frekuenca: 50 Hz
0.0
900
(Përfshirë TVSH)
+
Fuqia 1200 W Materiali: qeramikë Tensioni i furnizimit: 220-240 V
0.0
2390
(Përfshirë TVSH)
+
2600 W Qeramike / Katalizatorë Autoclean / Fuqia e avullit:35 g/min Fuqia e rritjes së avullit:180 g/min Vëllimi i rezervuarit të ujit:350 ml Veçoritë: furnizim me avull,avullimi vertikal,funksionimi me valë,vetëpastruese pastruese,sistem kundër pikimit. Gjatësia e...
0.0
2900
(Përfshirë TVSH)
+
Fuqia 2800 vat Pllakë Nano Qeramike Kontroll i ndryshueshëm i temperaturës Hekuri me avull dhe spërkatje Shpërthimi dhe rritja vertikale e Steam Dorëzim me prekje vetëpastruese dhe komode Funksioni kundër pikimit apaciteti i rezervuarit të ujit 300 ml Teli...
Filtrat e produktit
Çmimi

 – 

  • 9
  • 29