Shpuese për letër

Brandi
Price
0.0
Në stok
490
(Përfshirë TVSH)
+
Shpuese me dy vrima Modeli: YX 8260 Dizajn klasik dhe i lehtë për t'u përdorur Baza kundër rrëshqitjes, qëndroni në vend
0.0
Në stok
10000
(Përfshirë TVSH)
+
Shpuese me dy vrima Modeli: P-1500 Kapaciteti maksimal: 150 fletë 80 gsm Dizajn klasik dhe i lehtë për t'u përdorur Baza kundër rrëshqitjes, qëndroni në vend
0.0
Në stok
8000
(Përfshirë TVSH)
+
Shpuese me dy vrima Modeli: P-1000 Kapaciteti maksimal: 100 fletë 80 gsm Diametri: 6 mm Distanca: 80 mm Thellësia: 12 mm Dizajn klasik dhe i lehtë për t'u përdorur Baza kundër rrëshqitjes, qëndroni në vend Përshtatet për madhësi letre nga 128 mm në 305 mm gjerësi
0.0
Në stok
11100
(Përfshirë TVSH)
+
Kapaciteti: 150 fletë Përmasat 150x150x330 m m Pjese metalike inox Përbërësit plastikë të qëndrueshëm Dizajn ergonomik i mëngëve Funksioni i kyçjes së krahut të sigurt Bojë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve Bazë jo rrëshqitëse dhe kundër...
0.0
Në stok
990
(Përfshirë TVSH)
+
Forca e goditjes: 4 mm (afërsisht 40 fletë 80 gsm) 80 mm distancë midis vrimave të shpimit. Vrimë me diametër 5,5 mm. Mbulim plastik (me shtresë të brendshme të fortë metalike). Futje gome e sipërme që nuk rrëshqet.
0.0
Në stok
690
(Përfshirë TVSH)
+
Mekanizëm metalik, strehë metalike
0.0
Në stok
280
(Përfshirë TVSH)
+
Mekanizëm metalik, strehë metalike Ka një kufizues formati: A4/US/A5/A6/888 Shpon deri në 12 fletë letre - 2 vrima Diametri i vrimës: 5.5 mm Distanca midis vrimave: 80 mm
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Mekanizëm metalik, strehë metalike Ka një kufizues formati: A4/US/A5/A6/888 Shpon deri në 25 fletë letre - 2 vrima Diametri i vrimës: 5.5 mm Distanca midis vrimave: 80 mm
0.0
Në stok
320
(Përfshirë TVSH)
+
Trup plastik Me rregullues të madhësisë së letrës Dizajn ergonomi
0.0
Në stok
140
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Shtypni dhe kurseni punën Teh i mprehtë i thikës Distanca e vrimës: 80 mm Diametri: 6 mm Kapaciteti i numri të faqeve: 12 fl
0.0
Në stok
320
(Përfshirë TVSH)
+
Ka mekanizëm metalik dhe strehë metalike. Kapaciteti i shpimit shkon deri në 25 fletë. Shpon 2 vrima dhe diametri i vrimave është 6mm kuse hapësira në mes të vrimave është 80 mm.
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 1
  • 111