Shkatrrues letre

Brendi
Çmimi
0.0
59500
(Përfshirë TVSH)
+
Përmasat e produktit ‎26,01 x 38 x 57 cm; 18 kilogramë Vrapon në mënyrë të vazhdueshme deri në 120 minuta pa u ndalur me sistemin e avancuar të ftohjes, duke e bërë atë asistentin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. P-4 niveli i lartë i sigurisë, ky grirës me detyrë të...
0.0
14900
(Përfshirë TVSH)
+
Kapaciteti:50L Kapaciteti grirëse: 10-19 Fletë/Shred Thyerja e kartës së mesme, CD, letre Lloji i grirësit me prerje të kryqëzuar Funksioni i copëtimit të letrës së kartës CD Madhësia e prerjes 4*35 mm Shpejtësia e grisjes 2.0 m/min Materiali ABS+çelik Dimensionet...
0.0
4900
(Përfshirë TVSH)
+
imensionet 300x162x280 (mm). Aftësia grirëse 5 (fletë/kohë). Kapaciteti i mbetjeve të letrës: 7 (L). Tensioni nominal: 220 (V). Efekti i letrës së copëtuar: forma e shiritit.
0.0
4500
(Përfshirë TVSH)
+
Lloji i prerjes: Cross Cut Kapaciteti: 13 Litra Grirëse letre me prerje grimcash për 8 fletë DIN A4, ideale për ambiente zyrash më të vogla
0.0
44500
(Përfshirë TVSH)
+
Prisni letra dhe karta krediti 4x35mm Cross Cut   DIN Niveli i Sigurisë P-4 për të dhëna të ndjeshme, konfidenciale dhe personale. Gryka e hyrjes 220 mm (A4) Kapaciteti i koshit: 350 fletë - 30 litra Dimensionet (WxDxH): 410x285x633mm
0.0
15900
(Përfshirë TVSH)
+
Prisni letra,dhe karta krediti 4x35mm Cross Cut DIN Niveli i Sigurisë P-4 për të dhëna të ndjeshme, konfidenciale dhe personale.  Gryka e hyrjes 220 mm (A4) Kapaciteti i koshit: 250 fletë - 23 litra Dimensionet (WxDxH): 345x235x485mm
Сategories
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 45
  • 595